УКР РУС

Головні новини футболу 30 квітня: УПЛ назвала найкращих у 29 турі, Барселона помпезно відсвяткувала золотий дубль

1 травня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 30 квітня. Підсумки 29 туру УПЛ, святкування Барселони та підготовка до вирішальних матчів Ліги чемпіонів.

Підсумки 29 туру УПЛ

Нападник Зорі Юрі Фрейтас визнаний найкращим гравцем 29 туру УПЛ. Саме бразилець забив переможний гол у ворота Вереса. Наставник Чорноморця Костянтин Фролов став найкращим тренером туру.

Комітет арбітрів ФФУ розібрав найбільш спірні епізоди 29 туру.

"Футбол 24" визначив власну версію символічної збірної 29 туру та підвів підсумки ігрового тижня в УПЛ у матеріалі: "Неочікувані проблеми Шахтаря, правильна заміна Хацкевича та вихід Зорі в Лігу Європи. Підсумки 29-го туру УПЛ".

Ліга чемпіонів

Реал та Баварія готуються до матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. Зінедін Зідан та Юпп Хайнкес провели передматчеві прес-конференції та віддали належне опоненту.

Обидві команди відчувають кадрові проблеми – Баварії не допоможуть Нойєр, Боатенг, Роббен, Коман та Відаль, а Зідан не може розраховувати на Карвахаля. Також під великим питанням участь Іско.

В той час, як команди визначають фіналістів турніру, Кубок Ліги чемпіонів продовжує турне Україною. 30 квітня Кубок був продемонстрований у Львові.

Барселона святкує золотий дубль

Барселона після перемоги в Кубку Іспанії достроково стала чемпіоном країни. Каталонці вже провели помпезний чемпіонський парад вулицями міста.

"Футбол 24" спробував визначити основні фактори успіху Барселони в сезоні в матеріалі: "Завдяки чому Барселона стала чемпіоном Іспанії-2018: Неймар, китайський трансфер, мадридський "садок"".