УКР РУС

Головні новини футболу 2 травня: Ліверпуль зустрінеться з Реалом у фіналі Ліги чемпіонів у Києві, Марлос і Кайоде отримали дискваліфікацію

3 травня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 2 травня.

Ліверпуль зустрінеться з Реалом у київському фіналі ЛЧ

Ліверпуль поступився Ромі на виїзді, але втримав перевагу над римлянами за сумою двох матчів з рахунком 7:6 і вийшов у фінал Ліги чемпіонів. Дивіться відео голів і огляд матчу. 26 травня у вирішальному поєдинку турніру на НСК Олімпійський в Києві мерсисайдці зійдуться з Реалом.

Попри поразку, Ліверпуль встановив рекорд результативності в історії Ліги чемпіонів, а Салах, Фірміно та Мане стали найрезультативнішим тріо в історії турніру. Натомість Рома пропустила в Лізі чемпіонів на власному полі вперше за 2 роки.

Відлуння скандальної нічиєї Реала та Баварії

Днем раніше Реал розписав результативну нічию з Баварією, однак успіх мадридців мав неприємний присмак. Весь світ обговорював роботу головного арбітра зустрічі Джунейта Чакира, який не призначив пенальті. Особливо емоційною була мама Хамеса Родрігеса. Ми також відреагували на те, як арбітри вдруге поспіль вбивали Баварію на користь Реала.

Що цікаво, сам винуватець скандального епізоду з пенальті Марсело зізнався в тому, що зіграв рукою. А капітан "вершкових" Серхіо Рамос заспівав з фанами красномовну пісню. Привітала Реал і наша шахова королева Анна Музичук.

Головний невдаха вчорашньої зустрічі Свен Ульрайх попросив вибачення за свій фейл. Ми розповіли про те, чому проліт Баварії повз фінал Ліги чемпіонів – це закономірно, а також виділили ключові цифри протистояння.

Марлос і Кайоде дискваліфіковані на один матч

На засіданні КДК ФФУ було прийнято рішення у справах гравців Шахтаря Марлоса та Оларенваджу Кайоде. Обоє отримали дискваліфікацію на один матч. Таким чином, ці футболісти не допоможуть "гірникам" у поєдинку 30 туру УПЛ проти Зорі.

Згодом КДК ФФУ пояснив своє рішення. Кайоде отримав покарання за удар по голові Артема Шабанова в матчі Шахтар – Динамо, а Марлос був покараний за умисне отримання жовтої картки у грі з Ворсклою.