УКР РУС

Головні новини футболу 2 червня: Німеччина сенсаційно програла, перший український стадіон увійшов у список елітних арен Європи

3 червня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 2 червня.

Товариські матчі

Головна несподіванка дня: камбек Австрії у матчі проти Німеччини. Варто зазначити, що у цьому матчі вперше за 9 місяців на поле вийшов Мануель Нойєр. Голкіпер грав з капітанською пов'язкою та провів увесь поєдинок.

Англія у рідних стінах переграла Нігерію завдяки традиційному голу Харрі Кейна, а Швеція та Данія сильнішого в очному протистоянні не виявили. Нагадаємо, всі ці команди поїдуть на чемпіонат світу.

Також силами помірялись дві суперзбірні: Бельгія та Португалія також зіграли внічию. Кріштіану Роналду у цій зустрічі не грав, адже лідер Реала відпочиває після важкого сезону та приєднається до національної команди пізніше.

Перший український стадіон увійшов у список елітних арен Європи

УЄФА включив київський НСК Олімпійський у список елітних стадіонів. Усього список налічує 28 стадіонів, а у Східній Європі, окрім Олімпійського, таким досягненням можуть похизуватись лише Лужнікі в Москві, які приймуть фінал чемпіонату світу.

НСК Олімпійський після реконструкції встиг прийняти фінал Євро-2012 та фінал Ліги чемпіонів 2017/2018.

Нагадаємо, раніше "Футбол 24" підсумував фінал Ліги чемпіонів у Києві.

Головні чутки дня

Реал продовжує шукати головного тренера та може зупинитись на несподіваній кандидатурі Мауріціо Саррі. Також "вершкові" почули умови Кріштіану Роналду, який хоче просто космічну зарплатню у команді за умовами нового контракту.

Мирон Маркевич може очолити польську Легію. Принаймні, таку інформацію розповсюджували українські ЗМІ. Сам тренер вже прокоментував ці чутки спеціально для "Футбол 24".