УКР РУС

Головні новини футболу 29 травня: Україна втратила нападника на матч проти Марокко, Динамо узгодило контракт з бразильцем

30 травня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 29 травня.

Збірна України втратила Яремчука

Нападник Гента Роман Яремчук не допоможе збірній України у товариському матчі проти Марокко. 22-річний форвард покине табір збірної через травму, яку він отримав не тренуванні.

Тим часом ФІФА готує рішення щодо матчу Україна – Албанія, який перебуває під загрозою зриву. Матч можуть перенести на іншу арену, або скасувати.

А ось збірна України U-19 поступилася Ізраїлю U-21 на турнірі Пам'яті Валерія Лобановського.

Че Че перебуває за крок від Динамо

Стали відомі подробиці контракту Динамо з хавбеком Палмейраса Че Че. Бразильський півзахисник повинен підписати з київським клубом 5-річний контракт.

Крім цього, за інформацією грецьких ЗМІ, у сферу зацікавлень київського Динамо потрапив нападник краківської Вісли Карлітос.

Пристрасті за Роналду

Нападник Реала Кріштіану Роналду, який засумував у Мадриді, може перебратися в ПСЖ. Принаймні, про це повідомляють португальські ЗМІ. Агент Роналду Жорже Мендеш начебто вже провів попередні перемовини з босами французького клубу.

Друг Кріштіану пояснив, чому португалець натякнув на свій трансфер, а в іспанській пресі з'явилась інформація, що Роналду отримав прочуханки від капітанів Реала.