УКР РУС

Головні новини футболу 28 квітня: Карпати перервали переможну серію, Коноплянка провів черговий хороший матч

29 квітня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 28 квітня. Карпати програли вперше за 6 матчів, Коноплянка, Хобленко та Безус відзначились результативними діями у Європі.

Україна

У матчі 29 туру УПЛ Карпати програли Олександрії. Львів'яни вперше за 6 останніх матчів зазнали поразки та перервали переможну серію, яка налічувала 4 поєдинки поспіль.

В інших матчах Чорноморець у битві аутсайдерів здолав Сталь та покинув останнє місце в таблиці, опустивши туди свого суперника. Олімпік знову програв – цього разу Зірці. Команда Санжара ризикує серйозно втрутитись у боротьбу за виживання, хоча ще не так давно боролася за потрапляння в першу шістку.

Українці у Європі

Євген Коноплянка знову відзначився результативною дією. Українець заробив пенальті, який дозволив Шальке здобути нічию у поєдинку проти Борусії М. Наставник Шальке Доменіко Тедеско похвалив Коноплянку, відзначивши бажання та продуктивність Євгена.

Роман Безус оформив дубль у чемпіонаті Бельгії у ворота Остенде, а Олексій Хобленко, який захищає кольори Леха, забив гол у ворота Гурніка.

Проте не у всіх українців день видався настільки успішним. Артем Кравець не зумів допомогти Кайсеріспору здобути бодай нічию. Олександр Кучер взагалі не вийшов на поле.

Трансфери та топ-матчі дня

Севілья попрощалась з Вінченцо Монтеллою. Чвертьфіналіст Ліги чемпіонів вирішив змінити тренера. До завершення поточного сезону командою керуватиме Хоакін Капарос.

Янг Бойз став чемпіоном Швейцарії, перервавши 8-річну гегемонію Базеля. В той же час німецький Кельн достроково оформив виліт з Бундесліги.

Свої матчі у чемпіонатах провели півфіналісти Ліги чемпіонів. Рома розгромила К'єво, Ліверпуль несподівано втратив очки у поєдинку зі Сток Сіті. Реал далеко не основним складом здолав Леганес, а Баварія легко перемогла Айнтрахт.