УКР РУС

Головні новини футболу 27 вересня: Німеччина прийме Євро-2024, Мілан знову втратив перемогу

28 вересня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 27 вересня.

Україна

КДК ФФУ оштрафував Карпати та Динамо на 200 тисяч гривень за неналежну поведінку вболівальників. Хачеріді отримав травму під час матчу Кубка Греції між ПАОКом та Арісом. Андерлехт з Макаренком розгромно програв клубу з 2 дивізіону та вилетів з Кубка Бельгії. Чорноморець підсилився нідерландським вінгером. Юнацька збірна України перемогла Бельгію. Жеребкування 1/8 Кубка України проведуть легенди національної збірної.

Світ

Німеччина буде господарем Євро-2024. УЄФА вирішив запровадити VAR в Лізі чемпіонів з сезону 2019/20. Мілан знову не зумів втримати перемогу, "россонері" розписали нічию з Емполі. Роналду дискваліфікований УЄФА на 1 матч та зможе зіграти з Манчестер Юнайтед. УЄФА затвердив процедуру жеребкування кваліфікації Євро-2020. Бускетс підписав новий контракт з Барселоною – клуб вказав неймовірну клаусулу.

Інші новини

Ювентус став першим клубом, що виграв 1000 домашніх матчів Серії А. Ройс забив 100-й гол за Борусію Д. Конкурент Луніна феєрично втримав перемогу для Леганеса над Барселоною, а потім "наїхав" на Мессі і компанію. Пірло, Джилардіно та інші зірки отримали тренерську ліцензію. Барселона представила можливий варіант нової емблеми.