УКР РУС

Головні новини футболу 26 лютого: Наполі втримав перше місце у Серії А, Неймар може пропустити матч проти Реала

27 лютого 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 26 лютого.

Матчі у головних чемпіонатах

У матчі 26 туру Серії А Наполі на виїзді розгромив Кальярі з рахунком 5:0. Ця перемога дозволяє втримати команді Мауріціо Саррі першу сходинку в чемпіонаті, навіть якщо Ювентус переможе Аталанту. Матч туринців у цьому турі не був зіграний через погодні умови.

Борусія Дортмунд без Андрія Ярмоленка втратила очки у матчі з Аугсбургом. Зараз "джмелі" перебувають на другому місці, випереджаючи Шальке лише на один пункт. Цікаво, що за Борусію знову забив Марко Ройс, який вже остаточно залікував важку травму.

Цікаво було й в Іспанії, де Бетіс на виїзді розібрався з Леванте. Тепер "зелено-білі" наблизились до зони Ліги Європи, а "кажани" – до зони вильоту.

АЕК Дмитра Чигринського після вильоту з Ліги Європи від Динамо втратив очки у чемпіонаті. Ця невдача означає, що на перше місце у першості Греції виходить ПАОК. Варто додати й про успіх Василя Кравця, який віддав гольовий пас у матчі за іспанський Луго. Щоправда, його команда все ж таки програла.

Травма Неймара

Бразилець отримав травму у матчі проти Марселя. Неймар покинув поле на ношах та зі сльозами на очах. Капітан парижан Тьягу Сілва розповів, що у гравця розпух гомілкостоп. Головний тренер ПСЖ Унаї Емері запевнив, що Неймар зможе відновитись до матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Реала.

Однак ЗМІ пишуть, що травма виявилась серйозною, і найдорожчий гравець планети пропустить три тижні. Таким чином, проти мадридців 6 березня Неймар ризикує не зіграти.

Динамо та можливі кадрові зміни

Президент киян Ігор Суркіс розповів, що не задоволений грою команди у другій половині сезону. На думку Суркіса, запитувати про результати Динамо треба у головного тренера Олександра Хацкевича. Пізніше у ЗМІ з'явилась інформація про переговори Динамо з тренером збірної України Раулем Ріанчо. Іспанський коуч вже працював з динамівцями у 2014-2016 рр., коли допомагав Сергію Реброву.

Також Ігор Михайлович неоднозначно висловився про майбутнє в клубі Дьємерсі Мбокані та Євгена Хачеріді, у яких закінчуються контракти. За словами Суркіса, Динамо ще думає, чи продовжувати угоду з українським захисником.