УКР РУС

Головні новини футболу 26 вересня: Динамо перемогло Маріуполь, фіаско Барселони, Реала та Ліверпуля

27 вересня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 26 вересня.

Україна

Динамо в перенесеному матчі 4 туру УПЛ на виїзді перемогло Маріуполь. Відзначились Вербіч та Циганков – відео голів та огляд матчу. Олександр Хацкевич прокоментував другу перемогу команди поспіль.

Також відбулись заключні матчі 1/16 фіналу Кубка України, після яких визначились всі учасники 1/8 фіналу турніру.

Шахтар втримався в десятці клубного рейтингу УЄФА, а Динамо піднялось на одну позицію.

Екс-наставник Вереса Юрій Вірт знайшов нове місце роботи, очоливши Рух.

Топ-матчі дня

Челсі здобув вольову перемогу над Ліверпулем в матчі Кубка англійської ліги. Барселона вдруге поспіль втратила очки в чемпіонаті Іспанії – цього разу каталонці несподівано програли Леганесу Андрія Луніна. Українець знову не потрапив до заявки.

Свій матч не зумів виграти і Реал, який на виїзді був розгромлений Севільєю. Колишній клуб Андрія Ярмоленка Борусія Д знищила Нюрнберг, забивши одразу 7 голів.

Українці за кордоном

Євген Коноплянка отримав суперечливі оцінки за матч чемпіонату Німеччини проти Фрайбурга. А от англійські ЗМІ похвалили Олександра Зінченка за його гру в матчі Кубка англійської ліги у складі Манчестер Сіті.

Компліменти отримав і Роман Зозуля – українця хвалить авторитетне іспанське видання.

Екс-форвард Динамо Олександр Гладкий оформив дубль в поєдинку Кубка Туреччини, а екс-захисник Зорі Євген Опанасенко відзначився асистом.

Андрій Ярмоленко не вийшов на поле в матчі Кубка ліги, а його Вест Хем забив супернику одразу 8 голів. Українець провів весь матч у запасі.