УКР РУС

Головні новини футболу 26 травня: Реал переміг Ліверпуль у фіналі Ліги чемпіонів в Києві, Салах може пропустити ЧС-2018

27 травня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє головні новини футболу за 26 травня.

Реал переміг Ліверпуль у фіналі Ліги чемпіонів у Києві

Мадридський Реал здолав Ліверпуль у фінальному поєдинку Ліги чемпіонів у Києві – відео голів та огляд матчу. Матч склався для англійців невдало з самого початку – травми зазнав лідер команди Мохамед Салах.

У другому таймі двох грубих помилок припустився голкіпер Ліверпуля Каріус, який винен у двох пропущених голах.

Кріштіану Роналду вшосте поспіль став найкращим бомбардиром Ліги чемпіонів, Зідан – першим тренером, який тричі поспіль виграв Лігу чемпіонів. Гарет Бейл – перший гравець в історії турніру, який відзначився дублем, вийшовши на заміну.

Атмосфера навколо київського фіналу

Весело було не лише на НСК Олімпійський. У київську фан-зону завітало чимало екс-зірок Реала та Ліверпуля – Рауль, Роберто Карлос та інші.

Перед фіналом у столиці трапився прикрий інцидент – у вболівальниці поцупили чималу суму грошей та квиток на матч. На щастя, зловмисників затримали. Ними виявились уродженець Донецька та росіянин. Також була ще одна неприємність – повідомлення про "замінування" станцій метро (на щастя, хибне).

Фінал у Києві став першим в єврокубковій історії Ліверпуля, на який не зміг потрапити 75-річний суперфанат команди – зворушлива до сліз історія.

Інші топ-події дня

В Англії визначився останній учасник АПЛ 2018/19. Ним став Фулхем, який у фіналі плей-офф зумів здолати Астон Віллу.

Екс-гравці Динамо та Дніпра потрапили у запасний список гравців збірної Бразилії на ЧС-2018. А от у гравців збірної Росії були взяті допінг-проби.

Травма Мохамеда Салаха може завадити єгиптянину взяти участь в ЧС-2018. Головна зірка збірної Єгипту ризикує пропустити турнір через проблеми з плечем.