УКР РУС

Головні новини футболу 26 квітня: Атлетіко покарав Арсенал, Суркіс розповів про перспективи Динамо

27 квітня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє головні новини за 26 квітня. Півфінал Ліги Європи і велика прес-конференція президента Динамо Ігоря Суркіса.

Ліга Європи

Атлетіко вирвав нічию в Арсенала в півфіналі Ліги Європи, граючи з 10 хвилини в меншості. До того ж, Дієго Сімеоне також відправили на трибуни дуже швидко. Рекордно раннє вилучення заробив захисник гостей Шіме Врсалько. А під завісу зустрічі Грізманн покарав лондонців за необачну гру в захисті, виправившись за свій промах з першого тайму.

Марсель вдома переграв Зальцбург в іншому матчі 1/2 ЛЄ. Переможний гол вийшов суперечливим: Товен забив головою з допомогою руки, однак судді не відреагували на цей епізод. Французи роблять переконливу заявку на домашній фінал.

Україна

Верес очолив екс-гравець Аякса Андрій Демченко. Наразі на правах виконувача обов'язків головного тренера.

Україна зіграє товариський матч з Туреччиною 20-го листопада, інформує офіційний сайт ФІФА.

Суркіс прокоментував платіж ДЮСШ Ярмоленка: Дітей не грабуємо, сплатили і сплатимо, куди вказали. Динамо ще має сплатити 135 тисяч євро. Загалом – 285 тисяч євро, з яких уже сплачено 150 тисяч. А ще Суркіс відповів на слова Павелка. Президент ФФУ стверджував, що боси Динамо начебто позичають гроші в олігархів на утримання клубу та "не поспішають їх віддавати".

Крім цього, Суркіс розповів про трансферні плани Динамо, прокоментувавши, зокрема, можливий відхід Мораєса та Мбокані, а також продовження контрактів з черговими гравцями. Євген Красніков уже включився в роботу, хоча підпише контракт тільки 5 серпня. У питанні трансферу Хачеріді президент київського клубу підтримає захисника збірної України. Ігор Михайлович багато що проговорив з Євгеном.

"Мхітарян організував для мене зустріч із Венгером". Юрій Вірт в Англії – велич Гвардіоли, повага до Зінченка і ненависть до Моурінью.

Світ

Уемблі можуть продати мільярдеру за 500-800 млн фунтів – це не сподобається Челсі, Тоттенхему та англійським фанатам. Один з найбагатших людей світу хоче проводити на легендарному лондонському стадіоні матчі американського футболу і вже зробив Футбольній Асоціації Англії пропозицію, від якої дуже важко відмовитись.

Суддя Олівер вперше заговорив про скандальний матч Реал – Ювентус: "Я почувався пригніченим". Після цієї гри англійському рефері надходили смертельні погрози. Олівер зізнався, що допомогло йому впоратись.

Баварія – Реал: ключові цифри і пояснення, завдяки чому Мадрид бив Мюнхен. Футбол 24 за допомогою статистики Wyscout проаналізував цікаві факти півфінальної битви Ліги чемпіонів.