УКР РУС

Головні новини футболу 26 березня: Ярмоленко повертається, збірні України чекають надважливі матчі

27 березня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 26 березня. Андрій Ярмоленко знову посміхається на тренуванні Борусії Дортмунд, а збірні України готуються зіграти 4 матчі за день.

Збірна України

Україна – Японія: "синьо-жовті" у повному складі розпочали підготовку до нинішнього матчу (час початку 15:20). Андрій Шевченко анонсував зміни у складі та високо оцінив нинішнього суперника національної команди.

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко подорожчав на 1,5 мільйона євро. Такі дані наводить Трансфермаркт.

Збірній України U-17 загрожує технічна поразка через участь двох дискваліфікованих гравців у матчі еліт-раунду відбору Євро-2018 проти Сербії, за інформацією ЗМІ. Водночас сьогодні, 27 березня, українські юнаки зіграють вирішальний матч кваліфікації проти Чехії (15:30). Наразі збірна поступається у своїй групі Іспанії лише за різницею голів.

Відзначимо, що у вівторок матчі відбору також зіграють молодіжна збірна України (проти Англії на її полі, 20:00) та Україна U-19, яка повинна перемагати Румунію для виходу на Чемпіонат Європи (19:00).

Андрій Ярмоленко

Баварія – Борусія Д: Ярмоленко потрапив у класний відеоанонс матчу від Бундесліги, але повернеться у квітні.

Фанатські ресурси "джмелів" сподіваються на повернення Андрія 8 квітня, коли команда прийматиме Штутгарт. Водночас Kicker інформує, що Ярмоленко, який почав працювати з м'ячем під керівництвом тренера з фізпідготовки Борусії Андреаса Бека, повернеться у гру орієнтовно аж наприкінці квітня.

Товариські матчі

Нідерланди розгромили Португалію. Кріштіану Роналду вперше за 2 роки жодного разу не влучив у площину воріт.

Уругвай здолав Уельс у фіналі China Cup, на якому 3-є місце виборов суперник України по Лізі націй – Чехія.

"Найкраще футбол розуміє не Мессі, хоч він і №1" – легендарний Хуан Рікельме про матч Іспанія – Аргентина, фаворитів ЧС-2018 і перевагу Лео