УКР РУС

Головні новини футболу 24 вересня: Модріч і Дешам – найкращі на планеті, Шевченко викликав до збірної 8 легіонерів

25 вересня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 24 вересня.

Церемонія The Best-2018

У Лондоні відбулося вручення нагород ФІФА найкращим у світі футболу в 2018 році. Хорват Лука Модріч – найкращий гравець року за версією ФІФА – хавбек прокоментував здобуття нагороди.

Керманич збірної Франції Дідьє Дешам визнаний ФІФА найкращим тренером 2018 року, а бельгійський воротар Тібо Куртуа – найкращий голкіпер року за версією організації.

Також ФІФА назвала символічну збірну року, до якої потрапили всі сучасні зірки. Вінгер Ліверпуля Мохамед Салах став автором найкращого гола 2018 року за версією ФІФА. А Марта та Педрос стали найкращими гравцем і тренером 2018 року у жіночому футболі.

Україна

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко визначився зі списком легіонерів на матчі проти Італії та Чехії – у команді є зміни.

"Динамівець" Віктор Циганков став найкращим гравцем 9-го туру УПЛ, а керманич Олімпіка Роман Санжар – найкращий тренер у звітному турі Прем'єр-ліги.

Столичний Арсенал-Київ не веде переговорів з Санніно, а донецький Шахтар все ще цікавиться японським вінгером Накадзімою, який грає у Португалії.

Інші топ-події

Італійська Рома визначилася з потенційною заміною Ейсебіо Ді Франческо.

Натомість УЄФА знову розслідуватиме порушення ПСЖ фінансового фейр-плей, а Кіліан Мбаппе уникнув додаткової дискваліфікації у чемпіонаті Франції.

Культове видання France Football запроваджує "Золотий м’яч" для жінок та нагороду найкращому гравцю до 21 року.