УКР РУС

Головні новини футболу 24 квітня: Ліверпуль розгромив Рому, стало відомо, де Україна прийме Словаччину та Чехію у Лізі націй

25 квітня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 24 квітня.

Ліверпуль розгромив Рому в 1/2 фіналу ЛЧ

Ліверпуль на Енфілді розгромив Рому з рахунком 5:2 та максимально наблизився до фіналу Ліги чемпіонів. Мохамед Салах відкрив рахунок фантастичним ударом у дев'ятку, а згодом оформив дубль, встановивши декілька рекордів Ліги чемпіонів.

Фанати Ліверпуля та Роми побились перед грою. Матч-відповідь, в якому Рома спробує створити ще одне диво, відбудеться 2 травня в Римі на Олімпіко.

Стало відомо, де Україна прийме Словаччину та Чехію у Лізі націй

На засіданні Виконкому Федерації футболу України було прийнято рішення про місця проведення матчів збірної в Лізі націй. України зіграє зі Словаччиною у Львові, а з Чехією – в Харкові.

Україна зіграє проти Словаччини 9 вересня на Арені Львів при порожніх трибунах через рішення дисциплінарного комітету УЄФА, яке було прийнято в листопаді 2015 року.

Динамо просить дискваліфікувати Тайсона та Кайоде

Динамо звернулось до КДК ФФУ із заявою, у якій просить дискваліфікувати футболістів Шахтаря Тайсона та Кайоде на 4-5 матчів за агресивну поведінку під час зустрічі команд в 27 турі УПЛ.

У цьому поєдинку Тайсон був вилучений з поля після сутички з Мбокані, а Кайоде вдарив Артема Шабанова по голові під час зупинки гри.