УКР РУС

Головні новини футболу 23 травня: Емері та Анчелотті працевлаштувались у нових клубах, збірна України зібралась у Харкові

24 травня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 23 травня.

Україна

У перших перехідних матчах за право участі в УПЛ 2018/19 Зірка та Десна розійшлися миром, а Чорноморець мінімально переміг Полтаву. Матчі-відповіді відбудуться 27 травня.

Бразильський півзахисник Палмейраса Че Че повідомив, що близький до переходу в Динамо. В свою чергу київський клуб налаштований попрощатись з трьома легіонерами.

Найкращий бомбардир Шахтаря Факундо Феррейра попрощався з клубом. Також покине донецький клуб Даріо Срна, який веде переговори з ПАОКом. Ще один гравець Шахтаря Фред близький до підписання контракту з Манчестер Юнайтед.

Емері та Анчелотті отримали нову роботу

Екс-наставник ПСЖ Унаї Емері очолив Арсенал та став наступником Арсена Венгера на чолі "канонірів". Також зміни на тренерському містку у італійському Наполі – Мауріціо Саррі покинув клуб, а новим наставником неаполітанців став Карло Анчелотті, який був безробітним після відходу з Баварії.

Контракт з Анчелотті підписаний за схемою "2+1".

Вже екс-хавбек Барселони Андрес Іньєста близький до переходу у японський Віссел Кобе. Іспанець вже полетів підписувати контракт.

Збірна України готується до матчів проти Марокко та Албанії

Національна команда України зібралась у Харкові для підготовки до контрольних матчів проти Марокко та Албанії, які відбудуться 31 травня та 3 червня відповідно. Поєдинок проти Марокко відбудеться у Женеві, а матч проти Албанії – у Франції.

Виліт української делегації до Швейцарії запланований на 30 травня, а базуватиметься команда у французькому місті Евіан-ле-Бен.

Віктор Циганков та Володимир Шепелєв не зможуть допомогти збірній України у даних поєдинках. Обидва гравці Динамо отримали пошкодження та вже залишили табір національної команди.