УКР РУС

Головні новини футболу 23 лютого: Динамо зіграє проти Лаціо, а Мілан з Арсеналом, українці забивають в Європі

24 лютого 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 23 лютого.

Жеребкування Ліги Європи: суперник для Динамо і топ-пара

Динамо зіграє проти Лаціо на стадії 1/8 ЛЄ. Повтор дуелей 18 років потому. Тільки тоді була Ліга чемпіонів, тренер Лобановський та й загалом зовсім інші часи.

За Лаціо грає 2-й найкращий бомбардир Європи, який феєрить і в Серії А, і в єврокубках. Захисник Динамо увійшов у символічну збірну тижня в Лізі Європи. Кияни поки вражають лише малою кількістю пропущених голів.

А ось зустріч Мілан – Арсенал виглядала б топовою і в плей-офф Ліги чемпіонів. Російським ж клубам випали суперники з топ-5 чемпіонатів.

Маліновський і Селезньов феєрять у своїх чемпіонатах

Руслан Маліновський забив нереальний гол зі штрафного. Українець поклав початок розгрому Антверпена у чемпіонаті Бельгії.

Євген Селезньов став героєм матчу проти команди Ето'О. Форвард постукав у двері збірної України красивими голами.

Україна: домашнє Євро-2018 з міні-футболу і нюанси дискваліфікації Срни

"17 місяців дискваліфікації – це баланс доводів". Антидопінговий центр пояснив рішення щодо покарання Даріо Срни. Шахтарю ще недовго залишилось без свого капітана.

Бернард може перейти в клуб АПЛ – агент зірки останного представника України в Лізі чемпіонів вже веде переговори з лондонським клубом.

А тим часом Шахтар піднявся на 14-е місце клубного рейтингу УЄФА, Динамо тут посідає місце трохи нижче, в топ-30.

Україна буде господарем Чемпіонату Європи з міні-футболу-2018. Ми приймемо ще одне Євро, і це не може не тішити. Тим паче, що Україна виграла принципову конкуренцію у сусідів.

Карпати підписали аргентинця, який провів півтори сотні матчів за Боку Хуніорс.