УКР РУС

Головні новини футболу 23 квітня: Бєсєдін та Фонсека – найкращі у 28 турі УПЛ, Барселона U-19 – переможець Юнацької ліги УЄФА

24 квітня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 23 квітня. Підсумки 28 туру УПЛ, позитив від Коноплянки та вирішальні матчі Ліги чемпіонів.

Підсумки 28 туру УПЛ

Нападник Динамо Артем Бєсєдін став найкращим гравцем за підсумками 28 туру УПЛ. Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека визнаний найкращим тренером туру.

Гравці Шахтаря Марлос та Дентінью отримали жовті картки в матчі з Ворсклою, через які пропустять поєдинок 29 туру УПЛ проти Маріуполя. Були підозри, що гравці це зробили свідомо, проте Комітет арбітрів ФФУ залишив дані епізоди без уваги.

"Футбол 24" також підсумував 28 тур УПЛ у публікації "Дебютний дубль Бєсєдіна, некрасивий трюк Марлоса, переможна серія Карпат і прорив Зорі. Підсумки 28-го туру УПЛ".

Також стало відомо, що фанати Динамо побили водія автобуса у Львові після матчу з Вересом. Поліція вже відкрила кримінальне провадження.

Коноплянка знову отримав визнання у Німеччині

Півзахисник Шальке Євген Коноплянка потрапив у символічну збірну 31 туру чемпіонату Німеччини за версією авторитетного видання Kicker.

Українець став найкращим гравцем матчу за версією Whoscored. Практично всі німецькі ЗМІ відзначили гру Коноплянки, який набрав непогану форму, забиваючи у другому матчі поспіль.

Ліга чемпіонів

Кубок Ліги чемпіонів продовжує турне Україною. Цього разу трофей представили у Дніпрі.

Вже 24 квітня відбудеться перший півфінальний матч Ліги чемпіонів. В Англії зустрінуться Ліверпуль та Рома. Наставник римлян Ейсебіо Ді Франческо та головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп поділились очікуваннями від поєдинку та віддали належне супернику.

Барселона U-19 перемогла Челсі U-19 та стала переможцем Юнацької ліги УЄФА 2017/18.