УКР РУС

Головні новини футболу 22 квітня: Динамо і Коноплянка феєрять, Карпати повертаються в часи Кононова, Наполі б'є Ювентус

23 квітня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 22 квітня. Євген Коноплянка провів ураганний матч, Динамо змело суперника вдруге за тиждень, а Наполі взяв і побив Ювентус.

Україна

Динамо розгромило Верес у Львові, Артем Бєсєдін оформив свій перший дубль у складі київського клубу. Вдруге за тиждень кияни перемогли з рахунком 4:1. Єдиним плюсом для Вереса став кінець понад 550-хвилинної сухої серії.

Дивіться ексклюзивне відео голів і огляд матчу Верес – Динамо. У цій зустрічі травми через якість поля Арени Львів отримали Віктор Циганков і Володимир Шепелєв. Верес – Динамо: навіси принесли киянам перемогу над слабким суперником. Футбол 24 проаналізував причини такого результату.

Карпати впевнено здолали Олімпік і продовжили переможну серію до 4 матчів. Атакувальна зв'язка Швед-Карраскаль знову принесла "левам" результат. Хорхе вкотре відзначився красивим голом. Тріумф львів'ян у нижній шістці УПЛ вже не такий і нереальний. Цікаво, що 4 поспіль матчі Карпати вигравали востаннє ще у 2010-му, коли команду тренував Олег Кононов.

Євген Коноплянка

Кельн – Шальке: Коноплянка забив класний гол і віддав гольову передачу. Українець відзначається у другому поспіль матчі чемпіонату Німеччини. Шальке показав проблеми з характером і втратив перемогу попри 2 голи переваги.

Коноплянка повторив дивовижний рекорд Шальке в сезоні Бундесліги 2017/18. Причому зіграв на приблизно 30 хвилин менше, ніж партнер, якому також підкорилось вражаюче досягнення.

Світ

Наполі сенсаційно обіграв Ювентус та максимально закрутив інтригу в боротьбі за чемпіонський титул. Центральний матч сезону в Італії вийшов доволі драматичним. Юве спочатку втратив лідера захисту К'єлліні, а потім пропустив після стандарту під завісу гри.

АЕК став чемпіоном Греції вперше з 1994 року. Золоті медалі отримає і український захисник Дмитро Чигринський, який зробив суттєвий внесок у чемпіонський титул.

Челсі зіграє проти Манчестер Юнайтед у фіналі Кубка Англії. Легку путівку на вирішальний матч лондонцям принесли Мората і Жиру.