УКР РУС

Головні новини футболу 22 березня: Збірна України готується до товариського матчу, Ібрагімовіч покинув Манчестер Юнайтед

23 березня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 22 березня.

Збірна України готується до товариського матчу

Головна команда країни в Марбельї проводить підготовку до матчу з Саудівською Аравією, який відбудеться сьогодні о 21.00 за київським часом. "Синьо-жовті" провели в Іспанії перше тренування.

Гравці національної збірної поділилися очікуваннями від майбутнього спарингу. Микита Бурда здивувався своєму виклику, а Олександр Караваєв висловив готовність грати на будь-якій позиції.

Олександр Зінченко в ексклюзивному інтерв'ю розповів про свої виступи в Манчестер Сіті та роботу з Гвардіолою. Щоправда, іноземні журналісти сумніваються в його перспективах на "Етіхаді" та пророкують швидкий відхід з клубу.

Ібрагімовіч покинув Манчестер Юнайтед

Златан Ібрагімовіч офіційно припинив співпрацю з Манчестер Юнайтед. За півтора роки швед відіграв у футболці МЮ 53 матчі, в яких забив 29 голів і віддав 10 результативних передач. Разом з "дияволами" він виграв 3 титули: Лігу Європи, Кубок ліги та Суперкубок Англії.

Період у Манчестер Юнайтед вийшов дуже насиченим для Златана. Пропустивши багато часу через травми, він все одно пережив чимало яскравих миттєвостей.

За повідомленнями авторитетних ЗМІ, Ібрагімовіч вже цього тижня перейде в Лос-Анджелес Гелаксі та виступатиме в МЛС.

Успіхи юнацьких і молодіжних збірних

Молодіжна збірна України у товариському матчі здолала однолітків зі Словенії з рахунком 3:2. Голами відзначилися відомі в дорослому футболі Станіслав Біленький, Іван Зотько та Артем Довбик.

Збірна України U-16 розгромила Грузію у товариському матчі – 3:0. Дубль на свій рахунок записав представник Шахтаря Георгій Судаков, ще одним голом відзначився юний нападник Динамо Владислав Ванат.

Україна U-17 напередодні втратила перемогу над чинним чемпіоном Європи Іспанією – 1:1. Класний гол забив форвард Карпат Данило Сікан. Головний тренер команди Олег Кузнецов розповів, що підопічні зробили йому цим результатом подарунок на День народження.