УКР РУС

Головні новини футболу 21 вересня: Динамо переживає тотальну критику, визначилися найкращі гравці 1 туру ЛЧ і ЛЄ

22 вересня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 21 вересня.

Відлуння Ліги Європи

Динамо напередодні розписано нічию з Астаною і продовжило безвиграшну серію до 6 матчів. Капітан команди Сергій Сидорчук розповів про атмосферу в команді та зізнався, що не бачить позитиву від футболу. Колишній гравець київського клубу Сергій Ковалець вважає, що "біло-синім" бракує якісного форварда.

Співробітник Динамо іронічно розкритикував Хацкевича після цього поєдинку, а от експерт Олександр Головко доводить, що футболісти Динамо повинні нести відповідальність за результат разом із тренером. Ложка меду – найкращим гравцем матчу авторитетний портал назвав Віктора Циганкова.

Натомість Ворскла, попри поразку, заслужила багато компліментів за два забиті голи Арсеналу. Англійські ЗМІ говорять, що полтавці поплатились за брак досвіду, але заслужили на два голи. Команду Василя Сачка в Лондоні підтримали Андрій Шевченко та Андрій Ярмоленко. Втім, президент Ворскли не хоче бути супероптимістом.

Найкращі в єврокубках

Ліонель Мессі став найкращим гравцем 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів. Найкрасивіший гол мідвіку в турнірі забив його співвітчизник Мауро Ікарді.

У символічній збірній 1 туру Ліги Європи знайшлося місце П'єру-Емеріку Обамеянгу, який забивав Ворсклі. А звання найкращого гравця ігрового дня дісталося юному хавбеку Байєра Каю Хавєрцу.

Українці в Європі

Євген Коноплянка готується до великого матчу – сьогодні його Шальке зустрінеться з Баварією. Українець має шанс вийти в стартовому складі, або ж підсилити гру з лави запасних.

Андрія Ярмоленка чекаємо в стартовому складі Вест Хема в неділю. А поки що лідер збірної України детально на камеру розібрав гру "молотобійців" проти Евертона, де він став героєм.

А от Андрія Луніна зараз на полі очікувати не варто – наставник Леганеса зізнався, що йому потрібно 5-7 матчів, щоб оцінити кондиції новачка. Цього вікенду український воротар не зіграє, а отримає шанс аж в Кубку Іспанії.

Євген Селезньов погано зіграв за Акхісар у Лізі Європи – головний тренер команди жорстко розкритикував форварда.

У Польщі Арка без Андрія Богданова обіграла Лех, в складі якого вперше після травми зіграв Володимир Костевич.