УКР РУС

Головні новини футболу 21 травня: Верес не гратиме в УПЛ, Аргентина, Іспанія та Хорватія оголосили заявки на ЧС-2018

22 травня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 20 травня. Великі зміни у рівненському Вересі та заявка топових збірних на Чемпіонат світу.

Верес

Верес розпочне наступний сезон у Другій лізі та повернеться до Рівного. Замість нього в УПЛ гратиме ФК Львів. Отака ось небуденна рокіровка дня трапилась в українськму футболі.

Гравці Вереса написали заяви на звільнення з клубу. Серед них Кожанов, Каменюка, Куліш та інші. Президент рівненського клубу Копитко пояснив, чому Верес гратиме у Другій лізі, а замість нього ФК Львів в УПЛ.

ЧС-2018

Іспанія оголосила заявку на ЧС-2018 з двома великими несподіванками. Без зірок Челсі Морати та Алонсо.

ЧС-2018: збірна Аргентини визначила фінальну заявку. Наставник команди Мессі Хорхе Сампаолі пояснив, чому Ікарді, Гомес та інші не потрапили у список 23-х обраних.

ЧС-2018: Піваріч, Віда та Калініч потрапили в остаточну заявку збірної Хорватії. З українським акцентом. Бельгія оприлюднила розширену заявку на ЧС-2018. Навіть у такому списку не знайшлось місця для Раджі Наінгголана, який вирішив зав'язати зі збірною.

Фінал ЛЧ у Києві

Реал – Ліверпуль: головний біль Зідана, секретність Клоппа та програма підготовки команд до фіналу Ліги чемпіонів. Команди розпочинають завершальну підготовку до битви, яка пройде 26 травня у Києві.

Реал та Ліверпуль сприймають інформацію про відмову фанатів від квитків "як жарт", – стверджує представник КМДА.

УЄФА розчарований ситуацією з фіналом ЛЧ у Києві, в якій готельна інфраструктура міста виявилась не на належному рівні.