УКР РУС

Головні новини футболу 20 червня: Шахтар продав легіонера в Європу, Ярмоленко обирає своє майбутнє

21 червня 2022 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 20 червня.

Україна

Шахтар офіційно продав Нереса в Бенфіку. Шахтар ризикував залишитися взагалі без компенсації за Нереса. В угоді бразильця був прописаний пункт про війну, через який Давід дістався б Бенфіці безкоштовно, однак португальський клуб вчинив порядно. Маркос Антоніо прибув до Риму на медогляд у Лаціо.

Ребров хоче підписати Сергія Сидорчука в Аль-Айн. А також прагне переманити Андрія Пятова. Голкіпер має право покинути Україну, але треба домовлятися з Шахтарем.

Шахтар буде "розриватися" між Україною та Польщею – донеччани вже мають місце проведення зборів і топового суперника. Двоє легіонерів Динамо готові повернутися в команду.

Наші за кордоном

Олександр Зінченко може отримати новий статус у Манчестер Сіті. Андрія Ярмоленко має щонайменше 6 пропозицій – великі гроші Аравії, черга з МЛС або можливість залишитися в Лондоні. Михайло Мудрик отримав серйозного конкурента на трансфер у Байєр. Український хавбек офіційно перейшов до табору дворазового чемпіона Польщі.

Світ

Збірна Польщі вигнала учасника 3 великих турнірів, який грає в Росії після нападу на Україну. "Вартий кожного долара, який ми не заплатили Динамо": екс-зірка Києва видав шоу, Суркіс не може вибити грошей за нього. Реал презентував Рюдігера. Інтер готує божевілля на ринку: дві зірки вже підписані, у планах ще Лукаку і Дибала.