УКР РУС

Головні новини футболу 1 червня: збірна України перемогою наблизилася до ЧС-2022, Мессі виграв трофей з Аргентиною

2 червня 2022 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 1 червня.

Збірні України

Національна збірна у напруженому матчі перемогла Шотландію, прорвавшись у фінал відбору до ЧС-2022. За нас забивали Ярмоленко, Яремчук і Довбик – дивіться відеоогляд гри. Олександр Петраков прокоментував перший успіх. Тепер на шляху до Мундіалю перед Україною стоїть лише Уельс. Наші фани вшанували воїнів ЗСУ прямо під час матчу.

Україна U-21 знищила Фарери і зберегла шанси на Євро-2023 – Супряга забив перший гол за півтора року. Україна здолала Норвегію в еліт-раунді відбору на Євро-2022 U-19 – переможний старт і перший крок до мрії.

Трансфери

Вільяреал попрощався з голкіпером-рекордсменом і звільнив місце для Луніна. Що буде з легіонерами Динамо і чи пробачить Луческу опального Жерсона? Мінімум чотирьох потрібно позбутися. Манчестер Юнайтед підтвердив відхід Погба. Барселона може отримати 700 млн євро на трансфери.

Матчі

Мессі здобув новий трофей зі збірною, познущавшись з Італії. Аргентина виграла Фіналіссіма-2022. Польща вирвала перемогу над Уельсом в матчі-відкритті Ліги націй, а Бейл відпочивав перед фіналом з Україною. Франція стала чемпіоном Євро-2022 U-17: захисник оформив камбек у фіналі, перший трофей сина Зідана.