УКР РУС

Головні новини футболу 1 березня: Зінченко взяв участь у побитті Арсенала, Барселона дала шанс Атлетіко, Карпати позбавили очок

2 березня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 1 березня. Манчестер Сіті розбив Арсенал на виїзді, КДК ФФУ покарав Карпати, а Барселона загострила чемпіонську інтригу до максимуму.

Карпати знову програли у кабінетний футбол

Карпати позбавили 6 очок у справі боргів перед колишнім гравцем "левів" Володимиром Гудимою. А тим часом львівський клуб підписав нападника Санчеса з Аргентини. Віце-президент Карпат Олег Смалійчук емоційно прокоментував рішення КДК ФФУ.

Суд знову вирішив арештувати Димінського, якого з серпня немає в Україні. Печерський суд вже вдруге задовольнив клопотання слідчих про обрання президенту Карпат запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Манчестер Сіті з Зінченком розгромив Арсенал на виїзді

Манчестер Сіті знову розбив Арсенал, Зінченко вийшов на заміну. Сане та Бернарду Сілва організували гол-шедевр, удвох знищивши весь захист і півзахист суперника.

Ярмоленко має відновлюватись довше, ніж очікували в Борусії Д. Зате його конкуренти вже на підході.

Барселона втратила очки перед битвою з Атлетіко

Барселона сенсаційно втратила очки із Лас-Пальмас, не обійшлося без суддівського скандалу. Тепер команда Вальверде підпустила віце-лідера на загрозливу відстань перед очною ставкою.

Вже в неділю відбудеться ключовий матч сезону 2017/18 для команди Сімеоне – Барселона – Атлетіко. За лютий мадридський клуб зумів відіграти 7 очок переваги каталонців. Якщо Атлетіко переможе, то скоротить відрив від Барселони до 2 очок і зможе нав'язати каталонцям боротьбу за золоті медалі першості.

Серед інших новин дня виділимо історію скандалу в мюнхенському ФК "Голлівуд". Хуммельс послав Лєвандовскі на тренуванні в Баварії. Чому це сталось і чим може загрожувати? Німецькі ЗМІ серйозно дослідили тему.

Неймар ризикує пропустити 3 місяці – у бразильця виявили перелом.