УКР РУС

Головні новини футболу 19 вересня: Шахтар і Манчестер Сіті взяли очко на двох в ЛЧ, фіаско Роналду і команд українців

20 вересня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин дня за 19 вересня. Сенсація в Лізі чемпіонів, Шахтар на межі поразки та історичне вилучення Кріштіану Роналду.

Шахтар і Манчестер Сіті розчаровують на старті ЛЧ

Шахтар – Хоффенхайм: нічия з присмаком відскоку, фантастичний дебют Майкона та черговий фейл Пятова. "Гірники" двічі програвали в рахунку, але зуміли зрівняти і навіть могли вирвати перемогу. Наставник донецького клубу Паулу Фонсека прокоментував гру і результат Шахтаря.

Ще більше такий результат чинних чемпіонів України засмучує через домашню поразку Манчестер Сіті від Ліона. Конкурент українця Олександра Зінченка Делф видужав і привіз гол у ворота своєї команди. На двох клуби, які в минулому розіграші ЛЧ вийшли з однієї групи, набирають по одному очку. Ліон і Хофе не такі й слабкі, як багато хто думав?

Дивіться відео голів і огляд матчу Шахтар – Хоффенхайм

До слова, Шахтар провально стартував у Юнацькій ЛЧ, поступившись вдома тому ж Хоффенхайму, тільки версії U-19.

Ліга чемпіонів: решта матчів

АЕК розгромно поступився кривдникам Динамо. За фіаско від Аякса весь матч з лави запасних спостерігав український захисник Дмитро Чигринський. У цій же групі Баварія без проблем била Бенфіку на виїзді.

У матчі Валенсія – Ювентус Роналду заробив своє перше вилучення в історії ЛЧ – суперечливе рішення судді спровокувало сльози шокованого гравця. Тепер повернення на Олд Траффорд під великою загрозою. Юве ж зовні досить легко обіграв "кажанів" – німецький арбітр призначив 2 пенальті у ворота іспанців. У цій же групі Манчестер Юнайтед розгромив Янг Бойз на виїзді.

Реал впевнено переграв Рому, а московський ЦСКА на останніх секундах драматично врятувався в Чехії – Вікторія мала перевагу в 2 м'ячі, але все вирішив безглуздий пенальті в компенсований час.

Ліга чемпіонів: як Коноплянка втратив шанс зіпсувати шалений рекорд легендарного Касільяса, а іспанський суддя засудив Шальке – у цьому переконані навіть його земляки-журналісти.

Динамо

"Наша трансферна кампанія закінчилась", – Динамо офіційно представило Дуелунда, який обрав номер Роналдо у Мілані.

Київський клуб продовжує готуватись до старту в Лізі Європи, запланованого на сьогодні, 20 вересня, 19:55 за Києвом.

Динамо – Астана: передматчева прес-конференція Хацкевича