УКР РУС

Головні новини футболу 19 червня: феєрія Німеччини з Португалією, втрати Іспанії та Франції, Депай перейшов у Барселону

20 червня 2021 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 19 червня.

Євро-2020

Зіграні чергові поєдинки в групах E та F – другий тур чемпіонату завершений. Угорщина відібрала очки у Франції та зберігає шанси на плей-офф. У цьому ж квартеті Німеччина впевнено обіграла Португалію, яка організувала 2 голи у власні ворота. Завершила ігровий день нічия Іспанії з Польщею – обидві команди наразі замикають турнірну таблицю, не здобувши жодної перемоги.

За підсумками другого туру в 1/8 фіналу вийшли 3 команди – Італія, Бельгія і Нідерланди. Хороші шанси на вихід із групи мають Чехія, Англія, Франція та Швеція, але вони ще можуть опуститися на 3 сходинку, яка змушує озиратися на інші квартети. Натомість без забитих голів залишаються тільки дві команди – Туреччина і Шотландія.

Україна – Австрія: букмекери назвали фаворита матчу 3-го туру чемпіонату Європи. Також "синьо-жовті" ризикують втратити двох гравців на останній поєдинок групового етапу. За словами Шевченка, Олександр Зубков точно не зіграє з Австрією, а Денис Попов близький до повернення в загальну групу.

Трансфери

Барселона підписала чергового новачка. Ним став Мемфіс Депай, який на правах вільного агента перебрався з французького Ліона.

Шахтар поцупив Лассіну Траоре з-під носа у російських клубів. Також агент озвучив зарплату новачка "гірників", який перейшов із Аякса.

Олександр Ярославський заінтригував бюджетом оновленого Металіста. За словами бізнесмена, мова йде про мільйони доларів.

Тим часом Манчестер Сіті визначився з майбутнім Олександра Зінченка в клубі.

Інші головні події

Зіграні чергові матчі Копа Амеріка. Аргентина з асистом Мессі обіграла Уругвай, а Чилі здолала Болівію.

Київське Динамо запросило на роботу онука Лобановського, а Шахтар призначив головного тренера жіночої команди.