УКР РУС

Головні новини футболу 18 вересня: Феєричний старт Ліги чемпіонів, Шахтар готується до дуелі з Хоффенхаймом

19 вересня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 18 вересня.

Ліга чемпіонів

Стартував груповий етап головного євротурніру: Барселона в меншості розгромила ПСВ завдяки хет-трику Мессі, а міланський Інтер у компенсований час драматично вирвав перемогу над Тоттенхемом.

Натомість Ліверпуль вирвав феєричну перемогу над ПСЖ на Енфілді – відео голів і огляд матчу.

Італійський Наполі не зумів дотиснути Црвену Звезду на виїзді, німецький Шальке з Коноплянкою не втримав перемогу над Порту, Галатасарай розтрощив Локомотив. Також Атлетіко здолав Монако в напруженому матчі, а Борусія Д обіграла Брюгге.

Шахтар – Хоффенхайм

До заявки Шахтаря на матч Ліги чемпіонів проти "селян" потрапили 22 гравці. Керманич донеччан розповів, хто замінить травмованих виконавців – передматчева прес-конференція Фонсеки.

Гравці Хоффенхайма Демірбай, Гріліч та Акпогума зможуть зіграти проти "гірників" у середу. Про це заявив головний тренер німців – передматчева прес-конференція Нагельсманна.

Також гості випробували газон на ОСК Металіст, а форвард господарів Жуніор Мораєс запевнив. що Шахтар готовий до великої боротьби в матчі проти Хоффенхайма.

Інші топ-події

Екс-гравець збірної Англії Стівен Колкер був готовий підписати контракт з Арсеналом-Київ, але поїхав на перегляд в Англію.

Суперник України в Лізі націй збірна Чехії призначила нового тренера – він вже тренував українців.

Капітан Реала Серхіо Рамос розкритикував Грізманна за самовпевненість.