УКР РУС

Головні новини футболу 18 травня: збірна України не переграла хорватів і відпустила 5 гравців, Айнтрахт взяв Лігу Європи

19 травня 2022 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 18 травня.

Збірна України

Національна збірна провела черговий благодійно-підготовчий матч. Україна неосновним складом розписала нічию з хорватською Рієкою. Помилки в обороні перекрили атакувальні зусилля. Після гри Олександр Петраков відсіяв 5 гравців зі збірної. Також тренер дав інтимну вказівку підопічним. Відомий наступний суперник збірної України.

Європа

Айнтрахт виграв Лігу Європи, перестрілявши Рейнджерс у серії пенальті. Німецька команда ідеально виконала 11-метрові, а в шотландців помилився Ремзі. Франкфурт вийшов у Лігу чемпіонів на наступний сезон. Барселона та Лєвандовскі погодили умови контракту. Продажу Челсі бути: Абрамович та влада Великобританії знайшли компроміс.

Наші за кордоном

Андрій Лунін отримав три топ-варіанти, в яких може провести наступний сезон. Михайло Мудрик отримав ще один варіант у Європі. Гвардіола на позицію Олександра Зінченка хоче підписати вихованця Барселони. Роман Яремчук офіційно отримав нового тренера в Бенфіці.