УКР РУС

Головні новини футболу 17 вересня: Фонсека та Федорчук – найкращі в УПЛ, топ-клуби готуються до Ліги чемпіонів

18 вересня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 17 вересня.

УПЛ

Керманич Шахтаря Паулу Фонсека – найкращий тренер 8-го туру УПЛ за версією Всеукраїнського об'єднання тренерів з футболу. Натомість хавбек Маріуполя Валерій Федорчук визнаний найкращим гравцем чергового туру Прем'єр-ліги.

Шахтар відірвався на 5 очок, Динамо не змінилося, а Карпати втратили позитивну хвилю – підсумки 8 туру УПЛ від "Футбол 24".

Англійська преса повідомила, що Арсенал-Київ може підписати екс-гравця збірної Англії Стівена Колкера. Інформацію прокоментував президент Арсенал-Київ Піріч – трансфер навряд відбудеться.

Ліга чемпіонів

Суперник Шахтаря Хоффенхайм має переповнений лазарет та проблеми в захисті. Матч українського та німецького клубів обслуговуватиме Якоб Келет із Данії.

Форвард Хоффенхайма Біттенкур розповів про плани "селян" у турнірі. Паулу Фонсека оцінив суперників Шахтаря у груповому етапі Ліги чемпіонів.

Олександр Зінченко може вийти в основі Манчестер Сіті на матч Ліги чемпіонів проти Ліона, а Тоттенхем зіграє без 5-ти гравців основи з міланським Інтером.

Інші топ-події

Роман Зозуля забив за Альбасете, який втратив перемогу після заміни українця.

Форвард Атлетіко Антуан Грізманн заявив, що перебуває на одному рівні з Мессі та Роналду, а також назвав ганьбою відсутність французів серед номінантів на найкращого гравця ФІФА.

Феррарський СПАЛ впевнено обіграв Аталанту в заключному матчі туру Серії А, а Брайтон врятував нічию в матчі з Саутгемптоном в останньому поєдинку 5-го туру АПЛ.