УКР РУС

Головні новини футболу 17 травня: Фонсека і Гвардіола залишаються, Ярмоленко знову забиває за Борусію, Франція подає склад на ЧС-2018

18 травня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 17 травня. Головні тренери Шахтаря та Манчестер Сіті продовжили контракти, Франція і Португалія назвали заявки на ЧС-2018.

Україна

Паулу Фонсека продовжив контракт з Шахтарем, похвалився Рінат Ахметов. Португалець заробить 9 мільйонів за чергові 2 роки в Україні, за повідомленням англійського журналіста. А ось Фонсека і Вест Хем не домовились.

Андрій Ярмоленко забив крутий гол у ворота Ванне-Айкель. Українець відзначається вдруге поспіль. Тим часом агент Ярмоленка прокоментував чутки про відхід з Борусії.

Перемога Атлетіко в Лізі Європи спростила завдання Динамо в Лізі чемпіонів. Коло конкурентів київського клубу звузилось.

ЧС-2018

Франція назвала заявку на ЧС-2018. У складі відсутні Ляказетт, Бензема та Мартіаль, але нападників і так більше, ніж півзахисників.

Португалія також визначилась із складом на Мундіаль. Гравці представляють клуби від Китаю до Туреччини. Віторіну Антунеш, який належить Динамо і грає за Хетафе, не потрапив у заявку.

А ось екс-динамівець Юнес Беланда поїде з Марокко на ЧС-2018.

Світ

Гвардіола продовжив контракт з Манчестер Сіті на 3 роки. Пеп щасливий ще й тому, що середній вік його молодої команди становить 23 роки.

Буффон підтвердив свій відхід з Ювентуса. Однак з футболом Джіджі може ще не зав'язати. У такому поважному віці Буффона хочуть Ліверпуль, Реал і ПСЖ.

"Фінал Ліги чемпіонів у Києві перетворився на кошмар" – фанати і навіть зірки Реала здають свої квитки, і це унікальна ситуація. Не лише у вболівальників Ліверпуля виникли проблеми.