УКР РУС

Головні новини футболу 15 жовтня: Англія на виїзді обіграла Іспанію, збірна України готується до важливої гри Ліги націй

16 жовтня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 15 жовтня.

Збірна України

Головна команда країни провела останнє тренування перед 3 матчем Ліги націй, на якому Ракицький технічно знищив Зінченка. Сьогодні в 21.45 "синьо-жовті" зустрінуться з Чехією. Навіть нічия у цій зустрічі виведе Україну в дивізіон А до топ-збірних. У Харкові на грі прогнозують аншлаг.

Андрій Шевченко поділився своїми очікуваннями від прийдешнього матчу. Головний тренер чехів відважив компліментів збірній України. Гості випробували газон ОСК Металіст, а капітан Чехії віддав належне атаці "синьо-жовтих".

У наших футболістів хороший настрій. Руслан Маліновський продовжує очолювати список найкращих гравців чемпіонату Бельгії, а Марлос став найкращим гравцем стартових 2 турів Ліги націй. Чехія має свій козир – Томаш Вацлік, який зупинив Реал після сімейної драми.

Ліга націй

У центральному матчі ігрового дня Англія на виїзді впевнено перемогла Іспанію. Стерлінг оформив перший дубль у складі збірної Англії і перервав неприємну для себе серію, допомогли йому феноменальні Кейн і Решфорд. Дивіться відео голів і огляд матчу. Ця поразка стала для піренейців першою домашньою невдачею за 15 років.

В інших матчах Фінляндія здобула черговий тріумф, Швейцарія відправила Ісландію в дивізіон B, а Боснія і Герцеговина зробила заявку на підвищення в класі.

Німеччина сьогодні проведе надважливу зустріч з Францією. Німецький футбольний союз не звільнить Йоахіма Льова навіть у випадку поразки, але виліт у дивізіон В серйозно вдарить по престижу Бундестім. Допомогти німцям може травма Товена – він вже покинув табір збірної Франції.

Інші топ-новини

"Я не скажу, що повинен виграти "Золотий м'яч"!" Модріч дав відверте інтерв'ю виданню France Football про відхід Роналду і Зідана з Реала та нелюбов до публічності.

Дженоа не відпустить Пйонтека в інший клуб до кінця нинішнього сезону.

Густаво – акула: форвард Шахтаря Бланко Лещук феєрить в Іспанії – рекорд 21 століття та порівняння з легендою.

Матчі життя у відборі до Євро-2019 – шанси і розклади збірних України перед фіналом етапів кваліфікації.