УКР РУС

Головні новини футболу 14 вересня: Борусія Д і ПСЖ впевнено перемогли, Арсенал-Київ залишився на дні УПЛ

15 вересня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 14 вересня.

Яскравий старт вікенду

Після міжнародної паузи відновилися провідні чемпіонати. Дортмундська Борусія в стартовому матчі 3 туру Бундесліги досить впевнено перемогла Айнтрахт і очолила турнірну таблицю німецької першості. Дебютним голом за "шварцгельбен" відзначився Пако Алькасер.

Парі Сен-Жермен у центральній зустрічі 5 туру Ліги 1 солідно розгромив Сент-Етьєн. Парижани навіть без Неймара та Мбаппе не мали жодних проблем зі "стефануа". Томас Тухель з максимальними показниками в 5 матчах відірвався на вершині турнірки. В іншому матчі ігрового дня Ніцца вирвала перемогу над суперником Динамо Ренном.

Іспанський тур розпочався з дебютного успіху Райо Вальєкано. "Бджоли" здобули першу вікторію в сезоні над Уескою. Також ми презентували вам рекордсменів Прімери-2018/19, де Мессі – найкращий у 7 номінаціях.

Труднощі українців у топ-чемпіонатах

Андрій Лунін цього вікенду не дебютує за Леганес. Наставник команди пояснив це тривалою відсутністю воротаря в розташуванні "пепінерос" через виклик до національної збірної України.

Андрій Ярмоленко також не має гарантії, що вийде в стартовому складі на наступний матч Вест Хема. Його тренер Мануель Пеллегріні розповів, чого не вистачає українцю, щоб стати основним у лондонському колективі.

Олександр Зінченко взагалі далекий від основи Манчестер Сіті. Британський журналіст вважає, що Зінченко помилився, залишившись у Ман Сіті, а Україна мала б йому це нагадати.

Арсенал-Київ залишається на дні

Арсенал-Київ оформив 6 поразку у 8 перших турах УПЛ. Вчора столичну команду мінімально переграла Десна, яка піднялася в зону єврокубків. Дивіться відео єдиного гола та огляд матчу.

Наставник Арсенала Фабріціо Раванеллі вважає, що його команда заслуговувала на перемогу, а Олександр Рябоконь розповів, що тиснуло на Десну.

Сьогодні відбудеться ще 2 матчі УПЛ. Олександрія, втративши двох гравців, прийматиме Шахтар. Головний тренер "гірників" Паулу Фонсека відзначився гучною заявою про суддівство в чемпіонаті: "Це ганьба, дійсно ганьба". Ну а Карпати, які офіційно підтвердили припинення співпраці з Даріо Друді, зустрінуться з Ворсклою.