УКР РУС

Головні новини футболу 13 жовтня: Нідерланди розгромили Німеччину, перемога Чехії над Словаччиною на користь України

14 жовтня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 13 жовтня.

Ліга націй

Нідерланди розгромили Німеччину та піднялись на друге місце в групі 1 дивізіону А. Підопічні Йоахіма Льова, який у цьому ж матчі встановив рекорд за кількістю поєдинків на чолі національної збірної, нічого не змогли протиставити команді Рональда Кумана. Німеччина замикає турнірну таблицю, набравши лише одне очко.

У групі 1 дивізіону B, де грає збірна України, свій матч зіграли суперники "синьо-жовтих" Словаччина та Чехія. Перемогу здобули гості з рахунком 1:2 – відео голів та огляд матчу. З огляду на цей результат, збірну України у наступному поєдинку проти чехів для дострокового першого місця в групі влаштує і нічия.

До слова, Андрій Шевченко отримав хороші новини перед поєдинком проти Чехії. Андрій Ярмоленко повернувся до тренувань у загальній групі.

Тим часом свою першу перемогу в історії у офіційному матчі здобув Гібралтар, який на виїзді здолав Вірменію.

Україна

Збірна України U-17 у матчі відбору до Євро-2019 розтрощила Гібралтар. Підопічні Володимира Єзерського відвантажили своїм суперникам 11 голів та посідають перше місце в групі. Гірші справи у збірної U-19, яка у відборі на чемпіонат Європи в меншості програла Норвегії.

ФФУ назвала місце проведення фіналу Кубка України 2018/19, а також підтвердила, що товариський матч Україна – Туреччина, який запланований на 20 листопада, пройде на Дніпро-Арені.

Динамо програло Арсеналу-Київ в товариському матчі. Під час поєдинку трапився курйозний епізод – хавбек Динамо Алібеков отримав пряму червону картку за те, що зав'язував шнурівки.

Інші топ-події

Тьєррі Анрі офіційно очолив Монако, кольори якого колись захищав в ролі гравця. А от Антоніо Кассано знову оголосив про завершення кар'єри – цього разу остаточно.

Лідер Барселони Ліонель Мессі вже незабаром отримає пропозицію підписати новий контракт з клубом.

Мадридський Реал та мюнхенська Баварія після провального старту сезону визначились із пріоритетними напрямками на трансферному ринку.