УКР РУС

Головні новини футболу 13 вересня: президент Карпат вийшов на люди вперше за 7 місяців, Хоффенхайм готується до Шахтаря

14 вересня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 13 вересня.

Українці в Європі

Андрій Ярмоленко має непогані шанси розпочати недільний матч АПЛ з Евертоном в стартовому складі. Англійські та німецькі ЗМІ детально розібралися в проблемах українця та пригадали цікаву історію з минулого.

Інший наш легіонер в АПЛ Олександр Зінченко поки що феєрить лише на тренуваннях Манчестер Сіті. Він ефектно показав, як потрібно забивати з-за воріт.

В Іспанії Луго Василя Кравця переміг Альбасете Романа Зозулі у Кубку Іспанії, однак обидва українці пропустили гру. А от Іван Зотько дебютував у сезоні за Ельче.

Хоффенхайм готується до Шахтаря

Суперник Шахтаря в Лізі чемпіонів входить у важкий відрізок сезону – 7 матчів за 21 день. Наступного тижня Хоффенхайм зіграє з "гірниками". Головний тренер команди Юліан Нагельсманн відзначив, що цей матч буде викликом для його команди. Водночас наставник "селян" підтвердив, що не зможе розраховувати на 3 своїх захисників. Нападник Хоффенхайма Андрей Крамаріч перебуває в очікуванні великого протистояння.

Шахтар також веде підготовку до старту в Лізі чемпіонів. Працівники ОСК Металіст ліквідували крота, який напередодні зіпсував газон.

Інші топ-події

Президент Карпат Петро Димінський, який оголошений у розшук, з'явився на людях вперше за 7 місяців. Фото з ним засвітив віце-президент клубу Олег Смалійчук.

Манчестер Сіті встановив особистий рекорд за доходами в сезоні 2017/18 – вперше пройдено позначку в 500 мільйонів фунтів.

Барселона має ліміт зарплат вищий, ніж Реал у сезоні 2018/19 – Леганес Луніна на 11-й сходинці. Натомість "вершкові" перевершили "блаугранас" в доходах за сезон 2017/18. Та й взагалі Ліга націй зробила Реал сильнішим: мадридці розриватимуть своїх суперників у Прімері та Лізі чемпіонів.