УКР РУС

Головні новини футболу 12 жовтня: Україна U-21 здолала Шотландію, Хорватія розійшлася миром із Англією у Лізі націй

13 жовтня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 12 жовтня.

Збірна України

У Києві збірна України U-21 здобула перемогу над Шотландією у матчі відбору до Євро-2019 – відео голів та огляд матчу. Головний тренер молодіжки прокоментував успіх своїх підопічних – післяматчева прес-конференція Головка.

Натомість головна збірна продовжує підготовку до матчу з чехами у Лізі націй: вінгер Андрій Ярмоленко тренується за індивідуальною програмою, а форвард Артем Кравець покинув табір національної команди через травму.

Захисник Олександр Караваєв привідкрив план збірної України на матч проти Чехії, а Руслан Маліновський зізнався, кого найбільше потрібно боятися у найближчому поєдинку.

Ліга націй

Збірні Хорватії та Англії розписали суху нічию у Лізі націй, а Бельгія вирвала перемогу у Швейцарії вдома.

Також Австрія здолала Північну Ірландію, Греція перемогла Угорщину, Люксембург перервав безпрограшну серію у матчі з Білоруссю.

Інші топ-події

ПСЖ та Црвену Звезду підозрюють в організації договірного матчу в Лізі чемпіонів. Представники клубів вже прокоментували цю інформацію та погрожують судом журналістам.

Густаво Бланко Лещук дублем приніс Малазі перемогу над Альбасете Зозулі в матчі Сегунди – відео забитих м'ячів і найкращих моментів поєдинку.

Екс-хавбек Шахтаря і збірної України Олексій Гай повернувся в УПЛ, а валлієць Аарон Ремзі підтвердив, що покине Арсенал влітку.