УКР РУС

Головні новини футболу 11 березня: Динамо перемогло Верес, Яремчук отримав травму, Кравець оформив дубль

12 березня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 11 березня.

Україна: реванш Динамо, розгром Карпат

Динамо обіграло Верес в Києві, реваншувавшись за недавню поразку у Львові. Євген Хачеріді та Денис Гармаш не потрапили навіть у заявку на гру. Олександр Хацкевич прокоментував відсутність гравців збірної України.

Олімпік розгромив Карпати у Львові, але матч зіпсувало неоднозначне суддівство. У ще одному матчі УПЛ Зоря не змогла обіграти Маріуполь, голкіпер якого Худжамов парирував пенальті.

Збірна України

Нападник Гента Роман Яремчук ризикує пропустити 6 тижнів через травму, отриману в матчі проти Генка Маліновського. Це був останній тур першої частини чемпіонату Бельгії. Вперше викликаний у збірну України Яремчук зізнався, що з ним таке вперше.

Колишній форвард Динамо Артем Кравець забив перші 2 голи у чемпіонаті Туреччини. Форвард, якого зараз не викликали у збірну, забив у ворота іншого екс-динамівця, Олександра Рибки.

Андрій Ярмоленко не зіграє проти Саудівської Аравії та Японії. Півзахисник Борусії передбачливо не встигне відновитись.

Світ

Інтер та Наполі зіграли внічию. Команда Саррі за втраченими вже відстає на 4 очки від Ювентуса. Кінець чемпіонської гонки в Італії загрозливо близький. Особливо, якщо Юве здолає Аталанту в перенесеному матчі.

Лаціо врятував нічию з Кальярі завдяки фантастичному голу Іммобіле у матчі між двобоями з Динамо. Лаціалі вдруге за тиждень зіграли 2:2, але зберегли місце в зоні Ліги чемпіонів. Утім навіть той же Мілан наблизився на 6-очкову відстань від топ-4, вирвавши перемогу над Дженоа.

Борусія Д вирвала перемогу над Айнтрахтом в матчі з божевільною кінцівкою. Батшуаї знову став героєм, але команда Ярмоленка нерви фанатам полоскотала добряче.