УКР РУС

Головні новини футболу 22 лютого: Динамо і Борусія вийшли в 1/8 Ліги Європи, Срна отримав дискваліфікацію

23 лютого 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 22 лютого.

Динамо пройшло АЕК в Лізі Європи

Команда Хацкевича не зуміла стати першою командою, яка завдала поразки Чигринському і Ко в поточному сезоні ЛЄ. Тим не менше Динамо вистачило і нічиїх, аби пройти АЕК. Олександр Хацкевич прокоментував підсумок гри. Дивіться відеоогляд матчу Динамо – АЕК, в якому не бракувало гольових моментів і напруги.

Україна: Срну дискваліфікували, Фреда відзначили

Капітан Шахтаря Даріо Срна отримав дискваліфікацію на 17 місяців за допінг. Щоправда значну частину терміну хорватський захисник уже відсидів.

Український півзахисник і лідер Ягеллонії Тарас Романчук отримав громадянство Польщі. Так і не дочекався виклику від Андрія Шевченка.

Хавбек Шахтаря Фред потрапив у символічну збірну тижня Ліги чемпіонів. А ще бразилець претендує на звання найкращого гравця і автора гола 1/8 ЛЧ.

"В Лозанну подали фальсифікований протокол Комітету зі стадіонів". Кочетов звинуватив ФФУ у справі Маріуполь – Динамо. Схоже, цій скандальній справі ще далеко до кінця навіть після рішення суду в Лозанні. Адже Комітет етики ФФУ вже взявся за 3-х свідків від Динамо.

ЛЄ: кров і трагедія в Більбао, фарт Борусії Ярмоленка

Атлетік – Спартак: російські фанати влаштували криваву бійню, загинув поліцейський. Перед матчем творилось справжнє криваве безумство. Недарма Більбао готувався до воєнізованих росіян. А ось на полі москвичі, хоча й перемогли, але участь в Лізі Європи припинили.

Борусія драматично вибила Аталанту. Команда Ярмоленка, як і в Дортмунді, знову забила на останніх хвилинах. Неймовірно, але Штегер ніяк не може програти з "джмелями". А тим часом Борусія набирає хід без Ярмоленка, і це може дуже насторожувати.

В інших матчах Ліги Європи Зеніт розгромив Селтік, Наполі переміг РБ Лейпциг на виїзді, але драматично вилетів, а Мілан знову бив Лудогорець Пластуна.

Визначились усі 16 учасників 1/8 Ліги Європи. У потенційних суперниках Динамо дуже серйозні команди. Жеребкування відбудеться сьогодні, 23 лютого, о 14:00 за Києвм. Трансляція на "Футбол 1".