УКР РУС

Головні новини 7 квітня: Шевченко хоче в топ-чемпіонат, перша смерть від коронавірусу у футбольній Україні

8 квітня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 7 квітня.

Україна

Андрій Шевченко планує покинути збірну України. Щоправда, не зараз. Після завершення роботи в національній команді наставник "синьо-жовтих" хоче спробувати свої сили в Італії або Англії. Про це розповів асистент Шевченка у тренерському штабі збірної.

Перша смерть від коронавірусу у футбольній Україні – пішов з життя колишній президент Буковини.

Трансфери

Андрій Лунін має могутнього опонента за місце в Реалі – керівництво та тренерський штаб мадридців отримають серйозну дилему. Загалом Реал став головним ньюзмейкером дня – королівський клуб не планує повертати Кріштіану Роналду та визначився з пріоритетом для підсилення. Також мадридський клуб запланував гучний обмін форвардами з Борусією Д.

Манчестер Сіті може підписати ще одного екс-гравця Шахтаря. Нагадаємо, у складі команди Гвардіоли вже виступають Зінченко та Фернандінью.

Натомість німецький гранд зберігає лідерів – Томас Мюллєр продовжив контракт з Баварією. Чемпіон світу-2014 захищатиме кольори мюнхенців ще 3 роки.

Світ

Росію та Катар звинувачують у дачі хабаря членам ФІФА для отримання права провести чемпіонати світу 2018 та 2022 років. Відповідну інформацію повідомив авторитетний New York Times.

ФІФА прийняла офіційне рішення щодо трансферних вікон та контрактів гравців в умовах коронавірусу. Як і очікувалося, керівний орган світового футболу наважився на серйозні зміни.

Роналдінью випустили з в'язниці – легенда Барселони та збірної Бразилії сплатив чималу заставу.