УКР РУС

Головні новини 12 червня: Реал назвав ім'я наступника Зідана, Пластун знайшов новий клуб

13 червня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 12 червня.

Лопетегі очолить Реал

Наставник збірної Іспанії Хулен Лопетегі стане головним тренером Реала після ЧС-2018. Лопетегі був у мадридському клубі як гравець та тренер. Щоправда, все це стосується Кастільї – другої команди Реала. До головної збірної Іспанії Лопетегі встиг ще попрацювати з молодіжними національними командами та Порту.

"Футбол 24" спробував з'ясувати, як призначення 51-річного іспанського фахівця вплине на Реал.

Нагадаємо, Хулен замінить Зінедіна Зідана, який подав у відставку після 3 перемог в ЛЧ поспіль.

Трансфери дня

Український футболіст Ігор Пластун змінив Лудогорець на Гент. Для бельгійського клубу Ігор став найдорожчим захисником в історії.

Півзахисник збірної Франції та Монако Тома Лемар офіційно переходить в Атлетіко. Обидва клуби повідомили, що переговори перебувають на фінальному етапі.

Антуан Грізманн заявив, що вже прийняв рішення щодо свого майбутнього. Проте француз не уточнив, що саме він вирішив: залишитись в Атлетіко чи перейти у Барселону. "Футбол 24", проаналізувавши всю сагу трансферу Антуана, все ж таки прогнозує переїзд футболіста на Камп Ноу.

Новини перед ЧС-2018

Український телеканал Інтер відправить своїх журналістів на ЧС-2018. Нагадаємо, раніше Інтер повідомив, що покаже усі матчі чемпіонату світу.

Деякі політики в Англії засмучені рішенням відомого співака Роббі Вільямса виступати на відкритті ЧС-2018 у Росії. Сам виконавець лише радий такій можливості.