УКР РУС

Головні новини 12 червня: Еріксен пережив зупинку серця, Україна готова до Нідерландів, Бельгія легко осоромила Росію

13 червня 2021 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 12 червня.

Нідерланди – Україна

Керманич "помаранчевих" Франк де Бур досі не визначився із тактикою на матч Євро-2020. Тим часом Андрій Шевченко визначив склад і озвучив свій план на дебютний поєдинок.

Команди мають втрати: Маттейс Де Лігт остаточно не зіграє у першому матчі на Євро; Віктор Циганков теж пропустить прем'єрний поєдинок турніру.

Збірна Нідерландів не збирається ставати на коліно перед поєдинком з Україною. Натомість команда Шевченка прогулялась Амстердамом напередодні матчу проти "помаранчевих".

Євро-2020

Хавбек збірної Данії Крістіан Еріксен втратив свідомість на полі, але після госпіталізації попросив партнерів по збірній продовжити матч проти фінів.

Зрештою, Данія сенсаційно програла Фінляндії на Євро-2020 після драми Еріксена. Натомість Швейцарія втратила перемогу над Уельсом у шаленій кінцівці двобою.

Згодом Бельгія економно розправилася з Росією на Євро-2020 – відеоогляд футбольного самогубства команди Черчесова.

Інші топ-події

Іспанська Барселона випадково підтвердила свій наступний трансфер. Мюнхенська Баварія поставила крапку в трансфері Сауля – на хавбека Атлетіко залишились два зіркові претенденти.

Лондонський Вест Хем офіційно продовжив контракт із Мойєсом на 3 роки. А сусіди з Тоттенхема офіційно оголосили про призначення Паратічі на посаду директора з футболу.