УКР РУС

Головне слово, яке я сказав Селезньову – це гол, – Фонсека

27 липня 2016 Читать на русском

Наставник "Шахтаря" Паулу Фонсека розповів про перемогу у першому матчі 3 кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти "Янг Бойз".

"Це була хороша перемога. Ми не давали можливості супернику виходити в атаку. Я задоволений своєю командою.

Найпозитивніше – те, що ми створюємо моменти. Можливо, не забили більше, бо десь недопрацювали, однак і воротар суперників був на висоті. Видно, що ми показуємо атакувальний футбол, багато розігруємо м’яч біля штрафного майданчика суперника.

Третю заміну я не зробив, бо не вважаю, що гра цього вимагала. Завжди добре бути попереду в рахунку, не пропустивши. Це дає нам перевагу перед другим матчем. Але він проходитиме при чужих фанатах і на синтетичному полі, до чого ми не звикли. Та все ж ми маємо перевагу і повинні пройти далі.

Якою мовою спілкувався з Селезньовим? Англійською. Ми обоє трішки говоримо англійською. Але найголовніше слово, яке я йому сказав – це гол. І він зрозумів, як бачите.

Дякуємо фанатам за підтримку. Хочу, щоб кожна людина, яка приходить на стадіон, розуміла, що ми цінуємо підтримку. Ми повинні бути сім’єю", – зазначив португальський фахівець.

"Шахтар" впевнено переміг "Янг Бойз"

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях