УКР РУС

Головне, щоб не вилетіти. "Ворскла" - "Зоря". Анонс

29 березня 2013 Читать на русском

Як це не дивно, матч проти луганців стане для підопічних Сергія Свистуна своєрідною нагодою перевести подих. А все тому, що в шести стартових турах після поновлення чемпіонату, з усіх суперників полтавців лише підопічні Вернидуба не входять до п'ятірки лідерів.

29.03.2012. 19:15. Полтава, стадіон "Ворскла імені Бутовського". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "Футбол 24".

З трьома із цих серйозних суперників “Ворскла” вже зіграла. Виглядала достойно, проте жодного залікового очка до скарбнички не додала. І “Чорноморцю”, і “Шахтарю”, і “Динамо” програла з однаковим рахунком - 0:1.

Що ж до “Зорі”, то суперники поки що навесні у неї були не такі серйозні серйозні, як у “біло-зелених”, але підопічні Вернидуба, навіть не за дуже впевненої гри, програли лише одного разу. Програли “Кривбасу”, який просто вражає результатами в останніх матчах. В Луганську ж були покладені на лопатки “Говерла” та “Волинь”. У 22-му турі “Зоря” знову грають на виїзді...

А тепер повернемося до “Говерли”. Здавалося б, підопічні Севідова ніякого відношення до матчу у Полтаві не мають, але все зовсім не так. Точніше - не зовсім так.

Наразі “Ворскла” випереджає зону вильоту і, відповідно “Говерлу”, на 9 пунктів. Здавалося б - багато, але як було сказано вище - календар у полтавців дуже й дуже непростий. І хтозна, якщо б “Говерла” свої стартові поєдинки весни провела краще, яка відстань відділяла б її від зони спасіння. Щоправда, у кожній із цих ігор ужгородцям для здобуття очок бракувало зовсім трохи.

На “Ворсклу” ж, після протистояння із “Зорею”, чекають “Металіст” та “Дніпро” - про силу яких окремо згадувати не потрібно. Якщо ж “Говерла” зможе взяти по три очки в “Іллічівця”, “Таврії” та запорізького “Металурга” - найближчих суперників, то... Словом, полтавцям очок точно втрачати не можна.

І, якщо чесно, у сьогоднішній грі вони їх навряд чи втратять. “Зоря” - не той суперник, якого не можна обігравати. До того ж в гостях найсхідніша команда України виглядає не надто впевнено. Та й мотивації у цьому сезоні у підопічних Вернидуба вже немає.

Але це все лише слова, а сьогодні, о 19:15, гравці команд забудуть і про турнірне становище, і про відсутність мотивації, а вийдуть боротися. Боротися за перемогу. Боротися за честь свого клубу.

Щодо статистики особистих зустрічей, то з тринадцяти матчів сім завершилися внічию. Також в активі кожної з команд по три перемоги.

Травми: Баранник - Малишев, Олійник

Дискваліфіковані: Сапай - немає

А ми нагадуємо, що свій прогноз на цей поєдинок, а також на інші ви можете зробити на сторінці додатку "Футбол 24 - Футбольні прогнози" у В Контакті.

Андрій Думич, "Футбол 24"