УКР РУС

Головко: Збірна Нідерландів – вкрай серйозний опонент

9 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер молодіжної збірної України Олександр Головко поділився емоціями відносно майбутнього матчу проти Нідерландів.

"Відсутність Лук’янчука було основною нашою проблемою. Він тренувався з національною збірною, зважаючи на травму Ракицького. Павло – наш ключовий гравець. Не дивлячись на те, що він не зовсім в тонусі та не потрапляв в склад, у нього є потрібний досвід і лідерські якості, які нам завтра допоможуть.

Ми добре попрацювали на тренувальних зборах. Сподіваємось на вдалий результат завтра. Вивчали суперника в цілому, тому персонально нікого виділяти не буду. Збірна Нідерландів – вкрай серйозний опонент, тим більше, що на цей збір до U-21 прибула група з національної команди", – цитує Головка офіційний сайт ФФУ.

Зубков: У нашій групі немає відвертого фаворита

Відзначимо, що у групі D суперниками України є збірні Англії, Нідерландів, Шотландії, Латвії та Андорри. Після перших двох матчів Україна набрала 4 очки та посідає 2-ге місце.

Відбірковий матч до ЧЄ-2019 Україна зіграє вдома проти Нідерландів. Гра відбудеться на "Оболонь-Арені" 10-го жовтня. Час початку зустрічі – 18:00.