УКР РУС

Головко: Ще буде кадрова ротація між національною та молодіжною збірними України

5 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер молодіжної збірної України Олександр Головко прокоментував перемогу своєї команди над Арсеналом й поділився очікуваннями від прийдешнього матчу відбору до ЧЄ-2019 проти Нідерландів.

"Хто буде грати в стартовому складі? Зараз це певна загадка навіть для мене. Ті 22 футболісти, які зіграли проти Арсенала і ще людини три, які можуть приєднатися до нас 10-го числа, зможуть зіграти проти збірної Нідерландів.

Скільки футболістів перейдуть до нас з головної команди, скажу ближче до гри.

Ротація між збірними буде, тим більше на гру проти Нідерландів, адже у нас багато проблемних позицій. Ми завжди з цим стикалися, але зараз, у зв'язку з тим, що велика група перейшла в першу команду, вона дуже гостро стоїть. Будемо виходити з того, що у нас є достатньо футболістів, які готові вирішувати завдання.

Зараз намагаюся зробити все, щоб було трохи менше розмов про майбутнього суперника, тому, що ще занадто рано. У нас є певна перевага, адже ми на відміну від голладців не граємо 6-го числа. У нас є запас для хорошої тренувальної та психологічної роботи", — цитує Головка Matchday з посиланням на ТК Футбол 1.

Зотько і Коваленко похвалились суперголами зі штрафних за молодіжну збірну України

Відбірковий матч до ЧЄ-2019 Україна U-21 зіграє вдома проти Нідерландів. Гра відбудеться на Оболонь-Арені 10-го жовтня. Час початку зустрічі — 18:00.