УКР РУС

Головко: Нічия із Новою Зеландією – нормальний результат

30 травня 2015 Читать на русском

У короткому коментарі "Футболу 24" головний тренер юнацької збірної України U-19 поділився враженнями від стартового матчу команди Петракова.

«Результат – нормальний, беручи до уваги те, що це дебютна гра наших хлопців на турнірі. Ще вся боротьба попереду, - каже Олександр Головко. – На жаль, мені не вдалося переглянути матч із новозеландцями, бо він не транслювався нашими телеканалами, в інтернеті також не знайшов».

У другому турі, який відбудеться другого червня, збірна України зіграє проти М’янми, яка сьогодні поступилася збірній США. «Чи можна назвати М’янму аутсайдером нашої групи? Навряд, - переконаний Головко. – Аутсайдерів тут немає, як і очевидних фаворитів. Та ж азійська команда пройшла непростий кваліфікаційний шлях, щоб потрапити у Нову Зеландію. Тому я б М’янму не скидав з рахунків. Подивимося, яким чином тут розвиватимуться події. Можливо, таки перегляну наступні ігри нашої збірної».

Додамо, що після першого туру таблицю групи А із трьома очками очолили американці. Другу-третю сходинку поділили новозеландці та українці – в них по 1 очку. У М’янми – нуль балів. За регламентом в 1/8 фіналу виходять по дві найкращі команди з кожної із шести груп, а також чотири збірні, які набрали найбільше очок, посівши третє місце.

Олег Бабій, Футбол 24