УКР РУС

Головко: Ми вперше грали таким складом, тому не варто було очікувати яскравої гри

11 листопада 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної України Олександр Головко прокоментував перемогу своєї команди у товариському матчі проти збірної Білорусі-U21.

"Сьогодні в більшій мірі була тренувальна гра, тому що 50-60 відсотків цих футболістів з січня готуватися до нового відбору. Ми хотіли подивитися на хлопців, для того і була організована зустріч. Ми всім даємо шанс, свого роду аванс. Ми вперше виступали в цьому складі, так що не варто було очікувати яскравої гри. Могли забити більше, але результат в цілому закономірний.

Виділяю тих, хто вперше отримав виклик в збірну. Але залишається у нас проблема центрального захисника і воротаря. В наявності зараз всього троє центрбеків, а воротарі не отримують ігрової практики в клубах.

Баланюк як фланговий форвард проявив себе добре, плюс відпрацьовував в обороні. Оріховський відіграв нормально, видно, що перебування в першій команді йде йому на користь. Тимчик трохи хвилювався, але в клубі він грає з гравцями іншого рівня, тому час все поправить", – розповів Головко.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Україна U-21 – Білорусь U-21 – 1:0. Відео гола та огляд матчу