УКР РУС

Головко: Гармаш був найкращим у матчі з "Порту", він зіграв на рівні Ярмоленка

17 вересня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" попросив прокоментувати матч Ліги чемпіонів "Динамо" - "Порту" головного тренера юнацької збірної України і колишнього захисника київського клубу Олександра Головка.

- Чи сподобалось вам "Динамо"?

- Скажемо так: хотілося побачити більше швидкості від "Динамо". Але маємо, що маємо.

- Без Ярмоленка і з Ярмоленком - це дві різні команди?

- Ну не настільки, щоб сказати, що різні. Але видно, що атака "Динамо" залежить від Андрія. Футболісти відчувають, коли лідер знаходиться в грі, а коли його немає. Якби цих лідерів було більше, то і відсутність Ярмоленка була б не така помітна. Добре, що Гармаш вчора зіграв на рівні Ярмоленка.

- Гармаш був найкращим серед динамівців?

- Звичайно. Напевно, не лише я помітив. Він досить активно грав - і вперед йшов, і позаду відпрацьовував. Виділявся, одним словом!

- Як вам дії Дерліса Гонсалеса?

- По Гонсалесу питання є. Хотілося б більше бачити від гравця, якого беруть в основу під Лігу чемпіонів. Одним бажанням або старанням ситий не будеш. Непереконливо зіграв. Може, правда, тому, що це лише перший матч.

- Цим матчем Рибка показав, чому він  другий після Шовковського?

- Ні. Всі помиляються. От скажіть, хто вчора не помилявся? Помилялися практично всі! Інша справа, що помилка воротаря завжди помітна, а якщо помиляється нападник або півзахисники, то це не так відчутно. Нічого страшного не сталося. Рибка в тому епізоді пішов у боротьбу, на жаль, не вийшло вибити м'яч як слід. Вибір зроблено, а результату не зміниш.

Валерій Пригорницький