УКР РУС

Головко: Футболісти Динамо повинні нести відповідальність за результат разом із тренером

21 вересня 2018 Читать на русском

Експерт програми "Шлях до Баку" Олександр Головко поділився враженнями від матчу Динамо – Астана.

"Підтвердилися наші побоювання, що гра буде досить складна. У Динамо були гойдалки. Перші 15-20 хвилин після забитого гола була впевненість, що кияни дотиснуть суперника і все буде відносно нормально.

Динамо – Астана – 2:2 – відео голів та огляд матчу

Чи можна було припустити, що Динамо пропустить в ендшпілі? Треба все-таки відзначити команду з Казахстану, тому що хлопці показали характер, вони знали, чого хотіли. І насправді, коли старший тренер говорив "ми приїхали за очками", це була правда. Вони дійсно на них розраховували і вже по грі розуміли, що вони хочуть домогтися результату.

Хочу ще сказати про рівень уваги. Не мають права футболісти дивитися футбол – і маю на увазі лінію оборони. Треба прораховувати, хто найнебезпечніший і в які зони буде вриватися. Тому що, хоч це і банальна фраза, слабких суперників вже не залишилося. Всі готові боротися, битися, тим більше, це чемпіон своєї країни.

Наставник? На футбольному полі тренер не грає. У нього є тиждень до гри, 10 хвилин в роздягальні, плюс замінами він вплинути може. Грають хлопці, футболісти. Вони разом з ним повинні нести відповідальність за результат, який вони приносять", – сказав Головко в ефірі телеканалу Футбол 1.

Динамо – Астана: психологічна яма киян та Вербіч як головний симптом недуги, або Коли Хацкевичу вкажуть на двері?