УКР РУС

Головко: "Динамо" з "Бенфікою" грало у іспанський футбол, а треба було в італійський

20 жовтня 2016 Читать на русском

Наставник молодіжної збірної України Олександр Головко поділився думкою про поразку "Динамо" від "Бенфіки" (0:2) у Лізі чемпіонів.

"Я так розумію, вийшли найсильніші з точки зору тренерів "Динамо": хто краще був готовий – той і вийшов. Не сказав би, що хтось не показував бажання або випадав. Кияни зіграли на рівні сьогоднішніх можливостей: хтось був після збірних, після важкого перельоту... Не скажу, що не було моментів або все було зовсім безнадійно.

Знову ж таки, це Ліга чемпіонів. Тут помилок не прощають. "Динамо" зіграло в дуже відкритий футбол. "Динамо" грало, як португальці або як іспанці: "ми граємо і вам даємо". Можливо, на якомусь етапі киянам треба зіграти в італійський футбол, коли дуже складно супернику забити. Тут питання вже до оборони.

Антунеш? Коли рахунок 1:0, звісно, потрібно бігти, забивати, зони оголюються. Якщо у "Динамо" працюють фланги, немає нічого страшного в тому, що флангові захисники грають далеко від воріт. Зони повинні перекриватися опорниками. Є Корзун, але він один все не перекриє. Є Федорчук, але я його, якщо чесно, не міг знайти в першому таймі. Не знаю, з яких причин... Напевно, заміна була правильно зроблена. Принаймні, емоційно не було його видно.

Гонсалес? Так, в порівнянні з Циганковим він виглядав гірше. Коли Вітя вийшов, почався зовсім інший футбол: він почав загострювати, у нього була легкість. Але Вітя багато пропустив, він відновлювався і цілеспрямовано готувався до цієї гри, і порівнювати з Дерлісом буде неправильно. Гонсалес літав в Америку. Це теж позначається – перельоти, акліматизація", – сказав Головко.

"Динамо" поступилося "Бенфіці" в Лізі чемпіонів (0:2). Після гри Антунеш взяв провину на себе за призначений пенальті, Ребров на післяматчевій прес-конференції пояснив, чого бракує команді для перемог, а Ярмоленко розповів, за що йому соромно. До речі, за словами Федорчука, до команди в роздягальню після матчу заходив президент "Динамо". Фанати "Динамо" на матчі з "Бенфікою" виконали кричалку про лідера терористів "ДНР" Моторолу. Хачеріді отримав найвищу оцінку у складі киян, найслабшим виявився не Антунеш. На матчі встановлений антирекорд відвідуваності “Динамо” у Лізі чемпіонів

Це – дно. Перші підсумки матчу "Динамо" – "Бенфіка"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях