УКР РУС

Головко: Динамо в матчі проти Маріуполя щастило, господарі програли за рахунком, проте не за грою

27 вересня 2018 Читать на русском

Екс-футболіст Динамо Олександр Головко поділився враженням від перемоги столичної команди над Маріуполем (2:0).

"Я б привітав Динамо з перемогою і з хорошою грою – Маріуполь. Думаю, Бабич скаже, як і я іноді кажу: команда програла за рахунком, але не програла по грі. Господарі припустились двох помилок в обороні, "динамівці" забили, а свої шанси маріупольці не реалізували. В цілому, думаю, і одна, і інша команда провела дуже якісний матч. У Динамо, як мені здалося, не зовсім впевнено діяла лінія оборони, а саме центральні захисники, і добре, що в рамці дуже впевнено стояв Бойко, рахунок міг бути іншим.

Бабич: Маріуполь повністю володів ініціативою у матчі проти Динамо

З пенальті все зрозуміло, а що стосується кольору картки, то зараз є нюанси в зв'язку з останніми рекомендаціями. Сказати, що Яворський прямо вже так грав руками, я не можу. Так, рука була, м'яч летів у ворота, пенальті стовідсотковий, але видно, що рука була поруч з тілом, і говорити, спеціально він так грав чи ні, мені здається, впевнено не можна. Я не фахівець з суддівства, кажу як уболівальник: по-моєму це жовта картка. Колись самі судді нам говорили про дух футболу. Це не помилка арбітра, це таке рішення. Якби господарі залишилися на 21-й хвилині в меншості, футбол би просто втратив інтерес, саме як футбол.

В цілому, Динамо дуже прагматично зіграло. Але чесно скажу: і удача була на боці команди, тому що у господарів були практично 90-відсоткові гольові моменти. Інша справа, що удари в площину за всю гру 2-6. Будемо говорити про якість виконання. "Динамівці" дуже активно включалися в боротьбу на половині поля суперника, по 4-5 чоловік, як голодні собаки. І як тільки Динамо включало швидкості, в обороні у Маріуполя виникали проблеми", – цитує Головка dynamo.kiev.ua з посиланням на телеканал Футбол.

Нагадаємо, Динамо на виїзді перемогло Маріуполь у матчі 4-го перенесеного туру УПЛ.

Севідов: Схоже, Динамо на час вирішило проблему з нападником