УКР РУС

Головаш: Вачіберадзе буде тренуватися з першою командою "Бетіса"

3 вересня 2015 Читать на русском

Агент Беки Вачіберадзе Андрій Головаш розповів "Футбол 24" про найближчі перспективи українського півзахисника у складі іспанського клубу.

"Бека підписав контракт з "Бетісом" за схемою 2+1. За домовленістю, перший рік він проведе у другій команді, за цей час пройде адаптацію та підучить мову, другий рік контракту він вже проведе в першій команді "Бетіса", - розповів Андрій Головаш.

"Декілька разів на тиждень Вачіберадзе буде тренуватися з першою командою "Бетіса". Почне працювати з основою, коли буде певний багаж мови, який дозволятиме спілкуватися. Тобто, перший крок, крім того, що треба зробити карту резидента - мова, щоб Бека спілкувався з тренером і партнерами по команді. Це звична проблема, як і у всіх українців, хто приїжджає за кордон.

Позаяк у Беки не було ігрової практики, він почав індивідуальні тренування з тренером по фізпідготовці.

Отримувати ігрову практику Вачіберадзе буде за другу команду "Бетіса". Але не потрібно думати, що це слабкий рівень. Друга команда "Бетіса" - дуже серйозного рівня, в ній є чемпіони Європи U19 (чемпіони Євро-2015 U19 у складі збірної Іспанії Хосе Карлос і Дані Себальос - прим. авт.)", - підсумував Головаш.

Раніше повідомлялось, що Вачіберадзе потрапив у заявку "Бетіса" на сезон. Також Вачіберадзе зазначив, що найближчим часом можливо зустрінеться зі Шведом і Коноплянкою.